Succesverhalen Runningtherapie

Succesverhalen Runningtherapie

Linda:
10 weken geleden heb ik de “stoute” sportschoenen aangetrokken. Na ruim 3 jaar niet te hebben gelopen, en het ook echt miste, besloot ik me te laten “runningcoachen” door Simone. De eerste les vond ik vooral spannend, zou ik het nog kunnen?
Ik begon veel te snel, daardoor was ik snel buiten adem. Door de tips die Simone me gaf, genoot ik ook meer van het lopen. Ik hoorde vogeltjes, genoot van de zon en zelfs lopen in de regen en zware wind leerde ik te waarderen. Het ging zonder slag of stoot, al snel liepen we 20 minuten aan 1 stuk en ik voelde me steeds trotser worden.
Na 10 weken 3x per week trainen, zouden we het traject afsluiten met de Drunense Duinenloop. 4,5 kilometer aan één stuk lopen, reuze spannend vond ik het.
Vooral wat m’n gevoel zou zijn bij al die mensen die langs de kant zouden staan. Ik vond het fijn om dit met Simone te doen, ze heeft me geholpen bij mezelf te blijven en me te focussen op mijn loop en me niet te laten lijden door de rest van de lopers.
Wat een gaaf gevoel toen we samen over de finish kwamen en ik m’n medaille in ontvangst mocht nemen. Dat gevoel smaakt naar meer, daarom heb ik besloten door te gaan met trainen samen met Simone, ik kijk nu al uit naar de volgende run!

Marjolein:
Ik ben bij Simone gestart met runningtherapie, omdat ik ook eens wilde ervaren waarom sommige mensen zo enthousiast kunnen worden van hardlopen. (Was ooit begonnen met “start to run, maar daar was de groep voor mij te groot om de juiste begeleiding te krijgen).
Toen ik me eenmaal in had geschreven wilde ik het liefst meteen beginnen, maar helaas… m’n vakantie zat ertussen.
Ik weet nog goed dat ik het schema kreeg en met schrik zag dat ik in week 8, 20 minuten achter elkaar moest hardlopen.
De lessen vooraf en het twee keer per week volgens schema thuis, zorgden er voor dat ik het heb volgehouden: ik was zo blij en trots op mezelf!!!
Twee weken daarna stonden 30 minuten op het schema, en daar zag ik niet meer tegenop omdat de 20 zo goed waren gegaan.
Vandaag m’n laatste “les” gehad en zonder dat Simone iets had gezegd van te voren heb ik 5 kilometer gelopen… en weer was ik trots en blij…
Simone super bedankt dat ik de ervaring nu ook kan delen met mensen die enthousiast zijn over hardlopen!