Emotie Eten

Emotie eten:legale foto emo eten

Herken jij je in onderstaande voorbeelden?

  • Je zit ’s avonds alleen op de bank, je verveelt je en er is niets op tv. Je duikt de voorraadkast in en vind een chocoladereep. Voordat je het weet is de reep op!
  • Je hebt al weken een gezellige lunch afspraak gepland staan met een vriendin. Op het allerlaatste moment belt ze af. Omdat je op een lunch buiten de deur had gerekend heb je niets in huis om thuis te lunchen. Je gaat naar de supermarkt  en koopt onbewust allerlei calorierijke producten. 
  • Na een dag hard werken en vervelende opmerkingen van je baas kom je thuis. Je hebt geen zin in een uitgebalanceerde maaltijd en haalt een pizza uit de vriezer.
  • Druk, druk, druk, is jouw To Do lijstje ook groter dan het aantal uren in je dag waardoor jij jezelf voorbij loopt?

Lijkt  het bovenstaande precies hoe het er bij jou aan toegaat? Heb jij geen evenwichtige relatie met eten en wil je dat wel erg graag? Ben je klaar om uit de “gevangenis” te komen van het eten?  Dan kan Emo-Run je helpen, want je hoeft het niet alleen te doen!

Wil je weten wat Emo-Run voor je kan betekenen?  Wil jij je huidige patroon doorbreken?
Tijdens de consulten gaan we samen kijken hoe we de puzzel kunnen oplossen.

Bewustwording is de 1e stap naar verandering. Door naar jezelf te durven kijken ga je het proces aan met jezelf en ik ga je daarbij intensief begeleiden.
Na afloop ben je in staat om keuzes te maken in datgene wat echt belangrijk voor je is en te luisteren naar je gevoel. Niet het eten is belangrijk maar de keuze die jij maakt, waar je werkelijk behoefte aan hebt.

Twijfel niet en bel voor een gratis kennismakingsgesprek of vul HIER het contactformulier in.

Vergoeding:
Emo-Run is als gewichtsconsulent aangesloten bij BGN, Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland. De begeleiding door de BGN-gewichtsconsulent wordt door een toenemend aantal zorgverzekeraars vergoed. Je kunt de voorwaarden terugvinden in je eigen polis. Je kunt ook de website van BGN raadplegen voor een overzicht.
Klik hier voor de vergoedingen pagina van BGN

 

Algemene voorwaarden